Ledige stillinger

Hospiceleder for Strandbakkehuset og Hospice Djursland

Den selvejende institution Hospice Djursland og Strandbakkehuset Børne- og ungehospice søger i forbindelse med generationsskifte ny hospiceleder 1. maj 2023.

Har du lyst til en spændende og udfordrende chefstilling i en veldrevet og visionær organisation, hvor vi arbejder ud fra hospicefilosofiens værdier. Vores mål er, at disse værdier er synlige i patientens og de pårørendes hverdag i mødet med de forskellige faggrupper, og den tværfaglige specialistindsats, der tilbydes på Hospice Djursland og på Strandbakkehuset.

Læs mere og ansøg her

Barselsvikariat, sygeplejerske

Er børne- og ungehospice noget for dig?
Så har du nu muligheden for at søge et barselsvikariat som sygeplejerske på Strandbakkehuset Børne- og Ungehospice 30-32 timer per uge i perioden fra 01.04.23 til 31.3.2024.


En af vores dygtige sygeplejersker går på barsel, så har du lyst til at få et større indblik i, hvad Strandbakkehuset Børne-og Ungehospice er og få erfaring med den palliative indsats til børn og unge med livsbegrænsende eller livstruende sygdom, så har du chancen NU. - Vi søger nemlig en ny kollega.


Download en funktionsbeskrivelse af opgaverne her.

Læs mere og ansøg her

Sygeplejersker som timelønnede vikarer

Vi søger sygeplejersker, der brænder for arbejdet med palliation til børn og unge med livstruende og livsbegrænsende sygdomme.
Så har du autorisation som sygeplejerske og har kompetencer inden for pædiatrisk sygepleje, ser vi gerne en ansøgning fra dig på mail med dit CV og motivation for at blive timelønnet hos os.

Download hele stillingsopslaget her
Download en nærmere beskrivelse af opgaverne her.

Send en mail