Denne her side er til dig, der skal ud at være på Strandbakkehuset et stykke tid, eller som kender nogen, der skal være her. Her kan du se, hvad Strandbakkehuset er for et sted, og hvordan det er, at være her.

Du kan klikke rundt og se billeder af hele huset og af alle os, der arbejder her. Og du kan se videoer, hvor vi fortæller om Strandbakkehuset, og viser alt det, du kan lave her.

Ha’ en god tur rundt på siden!

Her er Strandbakkehuset!

Strandbakkehuset er et sted for familier, hvor der er et barn eller en ung, der har en sygdom. På Strandbakkehuset kan man bo sammen med familien, men samtidig er der plads til, at man kan være sig selv. Her er masser at lave og mange rum, hvor man kan slappe af. Tjek billederne ud og se, hvordan man bor på Strandbakkehuset.

"Der er fede rum og mange hyggekroge. Puden ved akvariet i Hjerterummet er det bedste sted i Strandbakkehuset, for der kan man slappe af. Derhjemme sad jeg meget alene i min egen boble, og det går en på hjernen, hvis man ikke har nogle hyggelige rum med ro, eller nogle aktiviteter man kan lave. 

Det er dejligt at være her."


Alberte, 14 år (pårørende)

Hvad er Strandbakkehuset?

På Strandbakkehuset hjælper vi børn og unge, der har en sygdom, og hele deres familie. Her kan man kan have det rart og få ro, fordi der er sygeplejersker og andre medarbejdere, der kan hjælpe med det, som kan være svært på grund af sygdommen. 

Her er det vigtigt, at man både kan hygge sig sammen som familie og slappe af for sig selv, hvis man har brug for det.

I videoen fortæller Jannie, der er sygeplejerske, mere om hvad Strandbakkehuset er for noget.

"Det er dejligt at være her. Jeg har trænet meget, og det har være hårdt, men ok. Og så har jeg lært nye hjælpemidler at kende. Man kan hygge med sin familie, og man kan gå ture, se på fugle eller fiske. Jeg kan også godt lide at se film på værelset."


Noah, 16 år (indlagt på Strandbakkehuset)

På tur rundt i huset 

Vi taler tit om Strandbakkehuset som et sted, der både ligner et sygehus og et almindeligt hjem. Her er der nemlig både hjælp til at klare sygdommen, og samtidig stille, roligt og hjemligt. Her kan man lave en masse ting sammen eller hver for sig. Her kan du spille VR-spil, lave bålmad eller slappe af i spabadet. Hilse på hestene eller male et maleri. Du kan også nyde stilheden ved akvariet eller læse en god bog. I videoen viser Asger, der er pædagog, dig rundt i hele Strandbakkehuset.