Denne her side er til dig, der skal ud at være på Strandbakkehuset et stykke tid, eller som kender nogen, der skal være her. Her kan du se, hvad Strandbakkehuset er for et sted, og hvordan det er, at være her.

Du kan klikke rundt og se billeder af hele huset og af alle os, der arbejder her. Og du kan se videoer, hvor vi fortæller om Strandbakkehuset, og viser alt det, du kan lave her.

Ha’ en god tur rundt på siden!

"Der er fede rum og mange hyggekroge. Puden ved akvariet i Hjerterummet er det bedste sted i Strandbakkehuset, for der kan man slappe af. Derhjemme sad jeg meget alene i min egen boble, og det går en på hjernen, hvis man ikke har nogle hyggelige rum med ro, eller nogle aktiviteter man kan lave."

Alberte, 14 år (pårørende)

Hvad er Strandbakkehuset?

På Strandbakkehuset hjælper vi børn og unge, der har en sygdom, og hele deres familie. Her kan man kan have det rart og få ro, fordi der er sygeplejersker og andre medarbejdere, der kan hjælpe med det, som kan være svært på grund af sygdommen. 

Her er det vigtigt, at man både kan hygge sig sammen som familie og slappe af for sig selv, hvis man har brug for det.

I videoen fortæller Jannie, der er sygeplejerske, mere om hvad Strandbakkehuset er for noget.

Vi er klar!

På Strandbakkehuset er vi både sygeplejersker, musik- og fysioterapeuter, pædagoger og mange flere. 

Vi er klar til at tage imod dig og din familie, og vi vil sørge for, at I får det rigtig godt her. 

På personalekortene her kan du se, hvem vi er og hvad vi hver især er gode til at hjælpe med.

"Det er dejligt at være her. Jeg har trænet meget, og det har være hårdt, men ok. Og så har jeg lært nye hjælpemidler at kende. Man kan hygge med sin familie, og man kan gå ture, se på fugle eller fiske. Jeg kan også godt lide at se film på værelset."


Noah, 16 år (indlagt på Strandbakkehuset)

På tur rundt i huset 

Vi taler tit om Strandbakkehuset som et sted, der både ligner et sygehus og et almindeligt hjem. Her er der nemlig både hjælp til at klare sygdommen, og samtidig stille, roligt og hjemligt. Her kan man lave en masse ting sammen eller hver for sig. Her kan du spille VR-spil, lave bålmad eller slappe af i spabadet. Hilse på hestene eller male et maleri. 

Du kan også nyde stilheden ved akvariet eller læse en god bog. I videoen viser Asger, der er pædagog, dig rundt i hele Strandbakkehuset.