Det her er Strandbakkehusets side til dig, der skal ud at være her i et stykke tid. For hvad er Strandbakkehuset egentlig for noget? Det giver vi dig svar på her. Du kan få en rundvisning i huset og se alt det, man kan lave her.

Du kan også møde de voksne, der arbejder på Strandbakkehuset. Og så kan du klikke rundt blandt en masse billeder fra huset.

Ha´ en god tur rundt på siden!

Her er Strandbakkehuset

Strandbakkehuset er et hus til familier, som har et barn med en alvorlig sygdom. Her kan du bo, spise og sove sammen med din familie. Men det er også et hus med masser af plads til grin, sjov og hygge. Du kan lege, tegne og lave bål!

På billederne kan du se, hvordan man bor på Strandbakkehuset, og hvad man kan lave her.

Hvad er Strandbakkehuset?

På Strandbakkehuset hjælper vi børn og unge, der har en sygdom, og hele deres familie. Her kan du sammen med dine forældre og dine søskende holde lidt ferie fra sygdommen. I kan slappe af og hygge jer sammen, og I får hjælp til at klare alt det, som kan være svært på grund af sygdommen.


På Strandbakkehuset vil vi give alle børn og familier, der er her, en masse gode, trygge og sjove oplevelser. I videoen fortæller sygeplejersken Jannie, hvad Strandbakkehuset er for noget.

En pause fra sygdommen

Der er nogle ting, der godt kan være svære, når man har en sygdom. Måske gør det nogle gange ondt, eller man kan være ked af, at der er nogle ting, man ikke kan. Det kan også være hårdt, hvis ens bror eller søster har en sygdom. Man kan være ked af, at han eller hun er syg.


Måske tager sygdommen også meget tid i familien, så der ikke bliver så meget tid til at have det rart sammen. Det kan være, at alle i familien tænker meget på sygdommen og er bekymrede. Så kan det også være svært at slappe af og hygge sig.


På Strandbakkehuset kan I på en måde holde lidt fri fra sygdommen. Den kommer til at fylde mindre, fordi der er mange voksne, der kan hjælpe med alt det, der handler om sygdom.


Så kan I få tid til at være familie sammen, og lave lige det, I har lyst til.

Vi glæder os til at tage imod jer på Strandbakkehuset.

Kontakt os her...