Frivillige i Strandbakkehuset

Hver dag året rundt stiller de frivillige op og giver ud af det dyrebareste, de har, nemlig deres tid og deres næstekærlighed.


Strandbakkehuset og Hospice Djursland har omkring 60 frivillige, som hjælper til med praktiske gøremål og til arrangementer. Frivillige har bl.a. været med til Allehelgensaften i Stilleskoven, sørget for bålhygge med familierne hver uge og lavet et uhyggelig heks til bålet til Skt. Hans. Som primær frivillig i Strandbakkehuset skal man indvilge i, at vi henter en børneattest hos politiet. 

De frivillige sørger for, at her altid er friske blomster, som bringer årstiderne ind i huset, de arrangerer hyggeeftermiddage med oplæsning og sang, tænder op i pejsen, spiller for til morgensang eller bager, så duften spreder sig over hele huset.

De er besøgsvenner, spiller kort, ser på fugle eller TV sammen med patienterne. De hygger som værter ved måltiderne, dækker bordet og tænder stearinlys eller er den hånd, en urolig og angst patient kan holde fast i, når en frivillig vågekone er til stede med sit nærvær.

Uden for huset kan man finde frivillige i færd med at skove træer, vande planter, gå byærinder eller skubbe en kørestol med en patient, der trænger til frisk luft.


 Læs mere om de forskellige opgaver som frivillig på hospice her.


Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at blive en del frivilligkorpset på Strandbakkehuset og Hospice Djursland, skal du udfylde ansøgningsskemaet herunder. Når vi har modtaget ansøgningsskemaet, inviterer vores frivilligkoordinator dig til en samtale. Hun vil vise rundt i huset og fortælle om det at være frivillig. Sammen taler I om ansøgningsskemaet, og du kan få svar på eventuelle spørgsmål.

Som frivillig kan du altid henvende dig til koordinatoren og de andre ansatte, hvis du har spørgsmål.

Ansøgningsskema

Besvar venligst nedenstående spørgsmål