KONTAKT

STRANDBAKKEHUSET børne- og ungehospice
Strandbakken 1
8410 Rønde

Tlf.: 7841 3400

mail@strandbakkehuset.dk

www.strandbakkehuset.dk
www.facebook.com/strandbakkehuset



KONTAKTPERSONER:

Dorit Simonsen, hospiceleder

Tlf.: 7841 3403
dorit.simonsen@hospicedjursland.dk

Jørgen Keinicke, bestyrelsesformand

Tlf.: 2395 2079
jk@keinicke.com

Rikke Nichols, administrativ koordinator

Tlf.: 7841 3400
rikkekrogager.nichols@hospicedjursland.dk

Kontakt os

Persondatapolitik

Strandbakkehuset.dk indhenter persondata ved brug af vores kontaktformular.

Persondata, der indsamles:
Navn
Email

Generelt gemmer vi ikke persondata, med mindre vi har brug for dem og kun så længe, de er nødvendige for os.

Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Strandbakkehusets website hostes af mono.net. Mono.nets persondatapolitik kan ses her: https://www.mono.net/fortrolighedspolitik
Vi bruger eksterne leverandører til visse funktioner på vores hjemmeside. Når du bruger disse funktioner, er det deres persondatapolitik, der gælder.
Facebooks Persondata politik kan læses her: https://da-dk.facebook.com/privacy/explanation

Som besøgende på vores hjemmeside har du ret til at få oplyst, hvilke persondata vi opbevarer.
Hvis du mener, at informationerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.
Du har ret til at få slettet dine persondata, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, som vi skulle bruge dem til.
Desuden har du ret til at få udleveret de data, som vi opbevarer, i digital form.
Kontakt os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os vedr. dette på: hospice@hospicedjursland.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet på: dt@datatilsynet.dk
Strandbakkehuset.dk lever op til reglerne i persondataloven og EU’s General Data Protection Regulation.

Dataansvarlig:
Hospice Djursland
Strandbakken 1
8410 Rønde
Tlf. 7841 3400
hospice@hospicedjursland.dk