Vigtig donation

Støtte til indretningen fra Gudbjørg og Ejnar Honorés Fond


En gavmild donation på 2 mio. kr. fra Gudbjørg og Ejnar Honorés Fond kommer til at hjælpe Strandbakkehuset børne- og ungehospice med indretning af patientstuerne, Spabadet og den lille legegård, som er knyttet til bygningen.


'Selvom vi har finansieringen på plads til 'mursten og tag', er der stadig et helt hus, der skal fyldes med møbler, hjælpemidler samt teknisk og medicinsk udstyr. Der er også et udeområde, som vi drømmer om at gøre tilgængelig for de børn og unge, som er bundet til en kørestol eller sengen. Alt sammen for at vi kan skabe et hus, der kan rumme højt specialiseret pleje i så hjemlige rammer som muligt for familierne. Så vi er enormt taknemmelige for den vigtige donation' fortæller Lisbeth Højer, der er ledende sygeplejerske på Strandbakkehuset.


Illustrationen er en visualisering fra AART Architects - den viser fællesrummet, som er tilknyttet det fælles køkken. Fra Fællesrummet bliver der udgang til en overdækket terrasse, hvor man kan komme helt tæt på skovens dufte og lyde og samtidig nyde udsigten over Følle Bund.