Første medarbejder er ansat!

- velkommen til hospicepræst, Sofia Levring Dimitriou


Rekruttering af medarbejdere til Strandbakkehuset er i fuld gang, og Sofia bliver den første medarbejder med et ansættelsesbrev fra Strandbakkehuset børne- og ungehospice.


Sofia Levring Dimitriou, 31 år, bliver fra 15. september den nye sognepræst i Mørke. Sofia stammer fra Randers-egnen, har græske familierødder, og er teologisk kandidat fra Aarhus Universitet. I 2018 gennemførte hun præsteuddannelsen på Pastoralseminariet. Undervejs har hun hentet sig solid praktisk erfaring i kirkens sociale arbejde bl.a. med praktik som Korshærs- og arresthuspræst.


Ansættelsen starter med en festdag, hvor Sofia Levring Dimitriou bliver ordineret i Aarhus Domkirke torsdag 10. september kl. 17.
Sofia vil starte introduktion fra november sammen med de andre medarbejdere på Strandbakkehuset.


Sofie glæder sig til de nye opgaver på Strandbakkehuset: 'Jeg glæder mig til at påbegynde stillingen og møde resten af teamet - og til det gode samarbejde, som vi får på kryds og tværs. Jeg ser frem til november og er spændt på opstarten og introduktionen med jer alle. Jeg er helt med på holdånden og fortroligheden. Det er jo en kæmpe tillid der skal være mellem os alle - kollegaer, indlagte og pårørende.'


Og vi glæder os til, at Sofia bliver en del af holdet omkring Strandbakkehuset og glæder os til samarbejdet!

Hvis det kribler i fingrene på dig for at være med til at starte Danmarks første nybyggede børne- og ungehospice op, så kan du heldigvis nå det lidt endnu - læs stillingsopslagene her!