'En unik opgave'

Ledende sygeplejerske er fundet


Velkommen til Lisbeth Refshauge Højer, som pr. 1. april er ansat som ledende sygeplejerske for Strandbakkehuset børne- og ungehospice.
Lisbeth er 44 år, bosat i Mørke med mand og 3 børn.


Lisbeth præsenterer sig selv således:
'Jeg kommer fra en stilling som afdelingssygeplejerske på Børn og Unge, Aarhus Universitetshospital, en afdeling som jeg har været en del af de seneste 11 år. Jeg har tidligere været i hjemmeplejen i Aarhus Kommune og på AUH, Mave-tarm-lever-medicinsk afdeling.


Jeg kommer til min nye stilling som afdelingssygeplejerske på Strandbakkehuset med erfaring indenfor ledelse og sygepleje til børn, unge og familier med viden indenfor flere forskellige specialer.

Jeg kender Hospice Djursland for sit gode ry som en god arbejdsplads og et sted, hvor det er godt at være patient og pårørende, så jeg glæder sig til at blive en del af Hospice Djursland og til at stå i spidsen for Strandbakkehuset.

At skulle samarbejde med alle medarbejderne på Hospice Djursland og alle de frivillige ser jeg frem til, og ikke mindst ser jeg frem til at sætte et nyt hold medarbejdere til Strandbakkehuset. Det er en særlig unik opgave, som jeg er meget glad for at have fået betroet.'


Og Lisbeth understreger projektets vigtighed: 'Vi skal skabe mening - også for børn, unge og familier.'


Lisbeth er 'der perfekte match', siger hospiceleder Dorit Simonsen ' og vi glæder os til at byde hende velkommen.'