Donation fra Lions Gl. Estrup

- støtte til sanserne


Lions Gl. Estrup har i forbindelse med deres 50 års jubilæum besluttet at støtte Strandbakkehuset med 50.000 kr. fra deres nationale pulje. Ønsket med donationen er at støtte etableringen af Sanserummet på Strandbakkehuset. 


Oplevelser af forskellig slags betyder meget for vores velbefindende, uanset om man er rask eller syg. Alle har brug for at få stimuleret deres sanser, da dette udvikler og stimulerer hjernen. Med den rigtige stimulation kan uro vendes til ro, angst til glæde osv. - og for nogen kan hyppige besøg i Sanserummet medføre, at brugen af medicin kan reduceres.

Vi ved fra andre børne- og ungehospicer, at et sanserum har stor betydning for de børn og unge, som er indlagt, og ligeså deres søskende.


Sanserummet vil blive indrettet med forskellige former for opdeling, som muliggør alle de forskellige funktioner, der skal være i rummet. Vi drømmer om et Sanserum med plads til vandseng, boldbassin/kuglekasse, sækkestole, hængekøje, lysboblesøjler og projektor- og musikanlæg. 


Med donationen fra Lions Gl. Estrup er vi et skridt tættere på, at vores Sanserum kan blive en realitet - det er vi usigeligt taknemmelige for.